ZP 02 beépített rozsdamentes piszoár vályú

ZP 02 egy különböző szélességben rendelhető rozsdamentes vandálbiztos piszoárfal, amelyeket esetlegesen  nagyfokú vandalizmusnak kitett WC-k számára terveztek. A ZP 02 a piszoár beépített modellje,  a falhoz és a padlóhoz van rögzatve. A standard modell a vízellátáshoz szükséges csöveket és ellenálló rongálásgátló rozsdamentes fúvókákat tartalmazza. A piszoárhoz COS időszabályozott öblítés ajánlott. Más típusú öblítésel is rendelhető pl, infra érzékelővel.
A vandálbiztos piszoárokat 4 standard szélességben gyártják. Igény esetén egyéni méretben is rendelhető. A piszoár kialakítása eltér a jobb vagy a bal oldali kimeneti helyzettől (elölnézet). Rendeléskor kérjük, adja meg a szükséges kivitelt.
A piszoár 1,5 mm vastag (AISI 304) fémlemezből készül. Kínálunk egy 2 mm-es vastagságú rozsdamentes lemezből készült vandálbiztos kivitelet is. .Rendelésenként piszoár készíthető más anyagokból (pl. AISI 316). A tisztításhoz WÜRTH mosószereket ajánlottunk – anyagmegőrzés (0893 121 K) és anyagtisztítás (893 121 1).

Csomag tartlma

  • Rozsdamentes piszoár öblítéssel és vízellátással
  • Szerelvények

COS – készülék időzített öblítéshez
Lefolyó (felülről is tisztítható)

Termékkód Termék név Ár Ár adóval
ZP 02.2 Igény szerint Igény szerint
ZP 02.3 Igény szerint Igény szerint
ZP 02.4 Igény szerint Igény szerint
Víz bemenet G 1/2 “
Kimenet leeresztő csatlakozás d = 50 mm
Súly a választott változat szerint eltérő

Haszálathoz szükséges

  • Vízhálózat kiépítése a megadott rajz alapján
  • Szennyvíz csatorna csatlakozás d = 50 mm

A -

vízbefolyó

  • D -
    kivezetés